BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 19, 2009

pewaris jari hantu....


pagi td pas breakfast p tempat duduk sendiri lepas ngular kat tempat anak buah ehehehe. duduk punye duduk ternampak ade note pad kuning (bkn pad sanita ek) atas meja. aku tgk dr jauh je, lelame aku pegang kertas tu. aku amati tulisan yg mcm kucing berak keras. BURUK. bak kate silazerazwanali.blog.com MCM HANJ.

dasar budak praktikal betul lah. tp sebelum tu korang tgk cikgunye sape....si BEDEBAH tu. mcm ni ayatnye : please attach together with attendance list & email regarding this meeting & give it back to me today!!! ...... .

brani betul!!!!!!!!! nnt kang aku lazeeeeer ko kang baru ko tau. trus ngadu ngan abg ko. dahlah ko tu pakai tudung labuh. mcm ni ke imej org bertudung labuh. perosak imej betul lah bdk ni.

GERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM. aku try attachkan tp tak berjaya note die tu!!!
ya Allah mohon beri petunjuk pada hambaMu ini

2 comments:

MamaVogue said...

Sabarlah hati (pinjam ayat chu)

apeapeajelah said...

ni baru je jumpe tanye pasal inbois tu. tak hengen nk nengok muke die tu...kalau lawo takpe